Elikkä tarkoitus ois kerätä tänne kaikki jutut mitä Lindsay Lohanista kuullaan...Eli kerättäis tällästä toisenlaista leikekirjaa...kuviakin voi laittaa...ja jos joku näkee jossain Lindsayn haastatteluja niin voisitkos laittaa kommenttilaatikoon viestiä.alkuun vois tulla tämmönen ystäväkirja tyyppinen tietolaatikko.Bridget täytä säkin tätä ihmeessä! "Jep, Nina! Täytin tähän muutaman lisätiedon Lindsaysta! :) "


Nimi: Lindsay Dee Lohan

Syntymäpäivä: 2.7.1986

Syntymäpaikka: New York, USA

Sisarukset: Dakota, Michael, Aliana 

 

1407926.jpg

 


jatkuu...
Juttu nro.1

Voicella tälläistä:(14.3.08,Musiikkiuutiset Eeva)
Näyttelijätär Lindsay Lohan on kolmannen levynsä kimpussa ja haluaa varastaa huomion kahdelta popin suurnimeltä: Kylie Minoguelta ja Suomessa tänään konsertoivalta Rihannalta. Lohanin uusi albumi julkaistaan joko kesällä tai myöhemmin tänä vuonna.

"Haluan, että levyn soundi on Kylie Minogue meets Rihanna. Haluan myös kiertää levyn tiimoilta ja tehdä kunnon mainostyötä", Lohan sanoo New –lehdessä. Lohan toivoo myös, että hänen vielä nimeämätön albuminsa veisi hänen ajatuksensa pois viimeaikaisista ongelmista.

Lindsay Lohanin debyyttilevy "Speak" julkaistiin jouluna 2004 ja albumi päätyi Billboard 200 –listalle parhaimmillaan sijalle 4. Toinen levy "A Little More Personal (Raw)" julkaistiin vuoden 2005 lopussa. Levy tippui nopeasti pois Billboard –listan kuumimmasta kärjestä.
Sellaista siis..
Kirjoitti:Nina


Juttu nro.2